Netwerk van een uitstekend internetbedrijf

Ik ben Joshua Valentin en in 2007 ben ik gestart met mijn bedrijf Revealit. Ik help kleine en grote klanten met het creëren van hun online identiteit. Mijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als je bezoekers voldoen.

I live internet

Mijn liefde voor het internet is even oud als het internet zelf. Het is een oneindige bron van nieuwe kansen en mogelijkheden om in contact te komen met (potentiele) klanten en relaties. Ik zie het internet als een verrijking van ons dagelijks leven, zonder grenzen of obstakels. Mijn doel is om mensen te helpen zich online te profileren op de manier die bij hen past. Daarbij werk ik graag nauw samen met klanten voor een resultaat waar we beiden blij van worden.

Over Joshua Valentin

Samen met professionals

Een website is meer dan het ontwerp en de bouw. Voor het complete plaatje werk ik graag met een netwerk van professionals die zich hebben bewezen, zoals fotografen, copywriters en online marketeers. Samen staan we garant voor de beste ideeën, kwaliteit en service.

Professionals die ik vertrouw

Nooit uitgeleerd

Als internet expert ben je nooit uitgeleerd. Dit vak ontwikkelt zich snel en het aanbod aan blogposts en artikelen over nieuwe mogelijkheden is groot. Een greep uit de blogs en nieuwsportals waar ik graag informatie haal om met klanten te delen:

Neem gerust contact op

Wil je weten hoe ik jouw bedrijf verder kan helpen? Ik kom graag met je in contact!