Vanaf 1 juli zullen de hosting prijzen bij Revealit gewijzigd worden. Klanten worden automatisch meegenomen in deze prijs wijziging. Ook nieuwe klanten kunnen hier van profiteren.

Er is veel te zeggen over goede hosting. Uptime garantie, goede service en snelle websites. Omdat Revealit websites ontwikkelt in WordPress zijn de servers hier voor ingericht en geoptimaliseerd. Zo heb je als klant altijd de beste hosting voor je website.

Onlangs zijn we een overgestapt van een server panel waar veel licenties voor betaald werden naar een open source omgeving. We maken nu gebruik van cPanel en Direct Admin. Hierdoor worden er veel kosten bespaart en als klant moet je hier ook de voordelen van hebben. Daarom zijn de nieuwe hosting prijzen verlaagd.

Dit zijn de nieuwe prijzen voor de drie hosting pakketten:

  • Hosting plus €15,00 per maand (voorheen €16,99)
  • Hosting pro €10,00 per maand (voorheen €10,99)
  • Hosting start €5,00 per maand (voorheen €6,99)

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.