Google heeft deze week in Amerika een speciaal ontworpen app gelanceerd: Google Catalogs.  Google Catalogs is een gratis applicatie waarmee je catalogi online en via de iPad kan bekijken. Deze app biedt de mogelijkheid om direct producten die je leuk vindt aan te schaffen of als favoriet te markeren. De app beschikt op dit moment over catalogi van bijvoorbeeld UGG, Macy’s en Fossil. Overige functionaliteiten zijn o.a. favorieten delen met je vrienden, bekijken van video’s, het zoeken van artikelen en het bekijken van afbeeldingen.

Google Catalogs is momenteel alleen beschikbaar voor de iPad en alleen te verkrijgen in Amerika. De app komt waarschijnlijk binnenkort ook naar Europa.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.