De nieuwe website van Revealit is online! Een site die laat zien waar mijn grootste passie ligt: bij het ontwerpen en ontwikkelen van schitterende, functionele WordPress sites. En daar ga ik me de komende tijd uitstekend mee vermaken, want het is absoluut een specialisme waarin veel gebeurt.

Nieuwe features om te bekijken

De Revealit huisstijl is vernieuwd en ik heb natuurlijk een aantal flitsende online features toegepast. Hieronder kun je doorklikken om ze te bekijken.

Responsive is zo 2014

Revealit.nl ziet er goed uit in alle browsers en op alle devices, zoals computers, tablets en smartphones. Het is een site die met je meegaat, waar je ook bent!

De nieuwe website van Revealit

Een kennisbank voor mijn klanten

Ik doe veel kennis op via internet en wil zelf ook graag kennis delen. Als klant van Revealit kun je in de nieuwe kennisbank terecht voor antwoord op je vragen. De Kennisbank is altijd open en als je er toch niet uitkomt help ik natuurlijk graag.

Stel je vraag en ik blog erover

Ik blog sinds een paar jaar regelmatig over onderwerpen die mij interesseren, zoals social media of WordPress software. Heb jij een vraag of onderwerp waar je meer over wilt weten? Stuur het door, dan kan ik er een artikel aan wijden.

Portfolio mag gezien worden

Mijn portfolio is uitgegroeid van een lijst met klantnamen, tot het showcasen van projecten waar de klant en ik beide trots op zijn. Je kunt ook zien welke technieken ik in deze sites heb gebruikt, dus neem gerust een kijkje ter inspiratie voor jezelf!

Je mening is van harte welkom!

Wat vind je van de nieuwe website? Laat gerust hieronder een reactie achter..

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.