Ben je net als ik en heb je waardering voor een klassieke film? Als het antwoord ja is dan heb ik een leuke tip voor je!

De website ‘Picksum Ipsum‘ biedt de mogelijkheid om zogenaamde dummy tekst in film stijl op je website te plaatsten. Je kan kiezen uit 4 grote bekenden, namelijk: Michael Caine, Jim Carrey, Clint Eastwood of mijn persoonlijke held Morgan Freeman.

Michael Caine Jim Carrey Morgan Freeman Clint Eastwood

Waarvoor moet ik dit gebruiken?

Bij het ontwikkelen van een website gebruikte ik bijna altijd dummy tekst in de vorm van Lorum ipsum. In de ontwikkel fase beschik je vaak niet over de volledige teksten maar wil je toch een pagina gaan vullen voor het oog. Volgens Wikipedia is Lorum Ipsum een Latijnse tekst dat ontstaan is rond 1500 na Chr..

Lorem ipsum is een tekst die vaak door drukkers, zetters, grafisch ontwerpers en dergelijken gebruikt wordt om te kijken hoe een tekst of lettertype eruit ziet, bijvoorbeeld in letterproeven, op een webpagina of op een kaft van een boek.

Dus tijdens het ontwikkelen van een volgende website kan je misschien alles verfraaien met een beetje Picksum..

Heb je ook iets leuk gezien?

Als je ook iets noemenswaardigs bent tegengekomen deel het met me.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.