Ieder jaar verandert Google zijn ‘zoek’ algoritme wel honderden keren. Het is dus voor een online marketeer belangrijk om updates van Google op de voet te volgen. Zodoende kan een klant beter uitgelegd krijgen waarom er bepaalde veranderingen zich misschien wel voordoen in de zoekresultaten van pagina’s en websites.

Vandaag werd ik blij verrast door de aankondiging van SEOMoz dat zij een levend document hebben gelanceerd met een overzicht van al deze updates. Wat bedoel je met een levend document? Je moet het eigenlijk zien als een webpagina dat voortdurend up-to-date wordt gehouden en waar je een compleet overzicht krijgt van alle eerdere updates van Google. Helemaal terug naar het begin in 2000! WOW 🙂

Wil je het document zelf zien dan moet je naar Google Algorithm Change History gaan.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.