Vorige jaar heb ik een Kickstarter project gesponsord, namelijk Wipebook. Voor degene die Kickstarter niet kennen.

Dit is een online marktplaats voor startups die soms te gekke ideeën hebben maar de resources niet hebben om het mogelijk te maken. Door middel van crowdfunding kunnen projecten dan gerealiseerd worden. Maar goed… terug naar mijn top investering, de Wipebook.

De Wipebook

Een paar Canadese studenten kwamen op het idee om het gemak van een whiteboard te combineren met een kladblok. Het resultaat een notitieblok wat nooit meer opraakt. Voor maar $30 inclusief wat verzendkosten kan je nu dit onwijs slimme kantoorartikel aanschaffen.

Ik maak dagelijks veel aantekeningen van projecten, schetsen van wireframes en krabbels van hersenspinsels op papier. Dat is heel wat papier dat per jaar weer wordt weggegooid. Alleen nu met de Wipebook zal dit een heel stuk minder zijn. Het enige wat ik nu af en toe moet kopen zijn pennen, maar die heb je anders toch wel nodig.

Je kan zelf een eigen exemplaar van de Wipebook hier bestellen.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.