Na bijna 4 jaar vanuit verschillende werkplekken te hebben gewerkt werd het voor mij echt tijd om een vaste ruimte te gaan zoeken. Al jaren had ik mijn ogen laten vallen op de toenmalige Creatieve Fabriek, nu bekend als Hazemeijer Hengelo. Een jaar geleden kwam ik in gesprek met 2 zelfstandige ondernemers Mieke Lenting & Marco Krijnsen en al gauw ontstond er een leuke klik met elkaar. Beide huurden daar al een ruimte maar wilden graag naar het A04 gebouw verhuizen. Onze zoektocht was hiermee begonnen..

De perfecte ruimte!

We hoefden niet lang te zoeken. Op de 2e verdieping van het A04 gebouw hebben we een ruimte gevonden dat groot genoeg was voor ons drieën. We besloten om met Hazemeijer in gesprek te gaan. Al gauw kwam er een voorstel en we besloten om verder te gaan.

Groenlicht om te verbouwen

In overleg met Hazemeijer Hengelo hebben we een aantal wanden laten plaatsten. Ook hadden we de wens om een aparte spreekruimte in te richten. De wanden moesten van glas zijn, een échte vissenkom!

En nu mag er geklust worden..

Het is zover, we kunnen eindelijk zelf ook wat doen. Zaterdagochtend kan het laminaat opgehaald worden en dan gaan we vloer leggen.

Het resultaat mag er zijn

Na twee weken hard doorgewerkt te hebben kunnen we verhuizen. Bureaus plaatsen, computers aansluiten, netwerken instellen en niet te vergeten de koffiezetapparaat een plekje geven.

En nu gaan we proosten

Na veel gezweet, wat blauwe plekken, schaafwonden en zere knieën kunnen we vanaf 1 september gaan genieten van een nieuw onderkomen. Kom gerust even langs  voor een kopje koffie.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.