Vele klanten van mij werken met Google Apps. Sinds 2010 maak ik zelf ook gebruik van Google Apps waarmee ik e-mail, documenten, contacten en agenda’s kan beheren, en dat alles in de ‘cloud’. Met Google Drive, een onderdeel van Apps, kan je online gemakkelijk Word documenten en spreadsheets opmaken en delen met anderen.

Vorige week heeft Google 2 ‘standalone’ apps voor iOS en Android gelanceerd waarmee je op je smartphone of tablet heel gemakkelijk documenten kan creëren en bewerken.

Offline bewerken

Deze apps bieden je ook de mogelijkheid om offline te werken. Perfect voor als je onderweg bent of in de trein zit en toch een document wilt bewerken zonder internet verbinding.

Downloaden voor iOS & Android

Je kan de beide apps downloaden via de App Store van Apple en Google Play voor Android:

Heb je nog geen Google Apps account? Hier vind je alle informatie en mogelijkheden over Google Apps.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.