Dagelijks zoeken miljoenen mensen via Google. Vele van deze zoekopdrachten zijn onduidelijk, zitten vol schrijffouten, linken naar malware geïnfecteerde websites enzovoorts. Hoe zou het zijn als Google in plaats van een zoekmachine een echt persoon zou zijn? Iemand die achter een bureau antwoord geeft op al jouw vragen. Probeer je dit eens voor te stellen!?

Bij College Humor kunnen zij dit zich wel voorstellen en hebben hier dan ook een geweldig leuk filmpje van gemaakt. Een man die antwoord geeft op de meest banale vragen. Bekijk het filmpje hieronder zelf maar!

Update 5 november 2014

College Humor hebben 2 sequels gemaakt, namelijk deel 2 en 3. Bekijk ze hieronder.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.