Het is sinds deze week nu ook mogelijk om je Facebook account direct vanuit je Twitter account te koppelen. Het was al een aantal jaren mogelijk om het zelfde te doen via allerlei andere applicaties via Facebook maar nu maakt Twitter het zelf ook mogelijk. Ik laat je hier zien hoe je het kan instellen.

Als eerste moet je inloggen op je Twitter account. Vervolgens ga je naar instellingen en dan naar het profiel tabblad.

Ga naar je profiel pagina binnen instellingen.

Op de profiel pagina zie je dan onderaan deze knop staan waarmee je via Twitter kan inloggen op Facebook en daarmee je tweets automatisch kan plaatsen op Facebook.

Via deze knop kan je jouw Facebook account koppelen met je Twitter account.

Mening

Zelf zie ik hier nog geen toegevoegde waarde in ten opzichte van de al bestaande applicaties waarmee je hetzelfde kan bereiken. Zeker aangezien je met Twitter’s eigen koppeling vrijwel niets kan instellen. Ik ben benieuwd naar wat jullie hiervan vinden.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creƫren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.