Het is nu meer dan zeker dat Facebook in Nederland de overhand gaat krijgen in Social Media wereld. Volgens recent onderzoek door comScore blijkt dat het marktaandeel van Hyves in juni van dit jaar verder is afgenomen terwijl een maand daarvoor Hyves al iets toenam. Het aantal bezoekers in juni nam met 2.8% af terwijl de bezoekersaantal bij Facebook met 5.4% toenam.

In totaal (Facebook, Twitter en Hyves) heeft Hyves op dit moment een marktaandeel van zo’n 40.35% gevolgd door Facebook met 39.7% en op de 3e plaats Twitter met 20.1%. Volgens Marketingfacts zal Facebook binnen een maand Hyves verstoten van de eerste plaats.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.