Today, it’s finally here. Dit melden ze op de officiële Facebook blog. De lang verwachte iPad app is gisteren gelanceerd en voor iedereen te downloaden in de Apple App Store (download hier de Facebook iPad app).

Facebook ontwikkeld al meer dan een jaar aan deze app. De lancering werd tot grote teleurstelling van de wereld vorige week tijdens de onthulling van de nieuwe iPhone 4s uitgesteld.

Enkele hoogtepunten van de nieuwe app lees je hieronder.

Grotere, betere foto’s

Dankzij het formaat van de iPad zijn de foto’s in de app nog groter dan dat je gewend bent. Je kunt er sneller doorheen bladeren en kan je makkelijk inzoomen.

Foto overzicht

Grotere foto's

Snel navigeren

Snel kunnen navigeren naar je games, apps, groups and pages via het linker menu. De berichten en notificaties zijn boven in het scherm geplaatst zodat je altijd een goed overzicht hebt.

Linker menu

Notificaties via Facebook

Chat en game functies

Via deze app kan je ook makkelijk chatten met je vrienden en kan je online games spelen via deze Facebook app. Ook is het bekijken van hoge resolutie video’s mogelijk gemaakt.

Berichten via deze app

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.