Websites waar je blij van wordt!

Een goede website ontwikkel je enerzijds voor je bezoekers en anderzijds voor de zoekmachines (Google, in de meeste gevallen). Google verlangt eenvoudigweg dat jouw website bezoekers een optimale gebruikerservaring biedt, denk aan zaken als:

  • De navigatiestructuur is logisch, zodat bezoekers vinden wat ze zoeken;
  • Elke pagina heeft een duidelijke titel die vertelt waar die pagina over gaat;
  • De internal linkbuilding is op orde, oftewel: de visuele en tekstuele links op een pagina helpen de bezoeker om meer informatie te vinden.

Je bezoeker wil op veel fronten hetzelfde als Google, maar let ook op andere zaken. Staan de contactmogelijkheden bijvoorbeeld op de plek waar ze die verwachten? Is de website aantrekkelijk om naar te kijken en doorheen te navigeren? Werkt alle techniek snel en foutloos?

Ik help bedrijven om hun boodschap te vertalen naar een website die daaraan voldoet.

Ambachtelijk gebruik van nieuwe technieken

De ontwikkelingen op het internet gaan snel en het is mijn grootste passie om ze bij te houden en me eigen te maken. Die liefde voor online combineer ik met mijn kennis om maatwerk te kunnen bieden. Het ‘ambachtelijk’ bouwen van een website levert een eindresultaat op dat volledig aansluit bij de wensen van mijn klant, voor de best mogelijke prijs. Een krachtige, functionele site waar jij en je bezoekers heel blij van worden.

Trots op professionele uitstraling

Ik ontmoet wekelijks nieuwe relaties. Ondernemers die zonder uitzondering trots zijn op hun bedrijf, medewerkers en producten of diensten. Dat gevoel vang ik in een website met een professionele uitstraling. Een website die direct laat zien met hoeveel inzet, plezier en ideeën jij voor je klanten aan het werk bent.

Extra SEO service zonder extra kosten

Google heeft de ‘Googlebot’ die voortdurend kijkt welke nieuwe of vernieuwde websites online staan. Dat wordt indexeren genoemd. Als extra service zorg ik voor een basis optimalisatie van je site, zodat Google je website vlot gaat indexeren en je snel zichtbaar bent in de zoekresultaten.

Dit is wat je krijgt

Een kort overzicht van de complete dienstverlening door Revealit:

  • Het maatwerk ontwerp van je website, gericht op een prettige gebruikerservaring;
  • De bouw van je website volgens de nieuwste technieken en voorzien van alle gewenste functionaliteiten – denk aan een contactformulier, blogfunctie of nieuwsmodule.
  • De basis SEO optimalisatie voor vindbaarheid in Google;
  • Het aanmelden bij Google, zodat je site snel wordt geïndexeerd en in de zoekresultaten verschijnt.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over een website op maat? Ik kom graag met je in contact!