Veiligheid staat voorop en met de laatste versie van WordPress 4.3.1 zijn er een aantal lekken gedicht. Ik adviseer je deze update zo snel mogelijk bij te werken.

Gisteren bracht WordPress de eerste veiligheidsupdate uit na de introductie van versie 4.3 een kleine maand geleden. In de nieuwste versie 4.3.1 zijn er drie problemen opgelost die een ‘cross-site scripting’ kwetsbaarheid bevatten. Dit kan een hacker de kans geven om uitvoerbare code op web-pagina’s te plaatsen. Als je website al op de laatste versie (4.3) draait dan wordt deze bijgewerkt naar 4.3.1. Ook oudere WordPress websites, tot en met 3.7, worden voorzien van een kleine update. Dit zijn de nieuwste versies vanaf 3.7.

4.2.5, 4.1.8, 4.0.8, 3.9.9, 3.8.11, 3.7.11

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.