Kort na de laatste update komt WordPress opnieuw met een beveiligingsupdate voor de nieuwste versie 4.4. In deze versie 4.4.2 zijn er 17 bugs gevonden en een aantal verbeteringen doorgevoerd.

Er zijn met name een aantal verbeteringen doorgevoerd wat betrekking had op de volgorde van reacties in berichten en pagina’s.

Als klant bij Revealit wordt je website bijgewerkt naar de laatste versie tenzij je nog niet op 4.4 draait. Deze beveiligingsupdate wordt uitgerold tot en met versie 3.7. Dit betekend dan ook dat oudere versies ook van een update worden voorzien.

Als je niet zeker bent welke versie van WordPress je momenteel hebt, neem dan contact met me op.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.