Twee weken geleden verscheen de nieuwste versie van WordPress, namelijk versie 4.5. Gisteren is er een beveiligingsupdate uitgebracht. In versie 4.5.1 zijn er 12 bugs opgelost.

Kort na het uitrollen van versie 4.5 kwamen er berichten binnen dat de tekst editor in sommige versies van Chrome niet zou werken. Ook zouden er compatibiliteit problemen zijn met de oudere standaard thema van WordPress, Twenty Eleven. Alle problemen lijken nu opgelost te zijn. Ik adviseer je dan ook je website zo snel mogelijk naar de laatste versie van WordPress bij te werken.

Als je niet zeker bent welke versie van WordPress je momenteel hebt, neem dan contact met me op.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.