In WordPress 4.5.3 zijn er weer een aantal kwetsbaarheden gedicht in het systeem. Zeven stuks om precies te zijn. De nieuwste versie is nu beschikbaar om te downloaden.

Verschillende mensen hebben hier toe bijgedragen deze kwetsbaarheden op te sporen en op te lossen. Hierdoor is WordPress weer een stuk veiliger geworden tegen hackers.

Ik adviseer je je website zo snel mogelijk naar de laatste versie van WordPress bij te werken. Als je niet zeker bent welke versie van WordPress je momenteel hebt, neem dan contact met me op.

Over de auteur

Joshua Valentin is schrijver op deze blog. Als webdesigner en Wordpress expert helpt hij ondernemers met het creëren van hun online identiteit. Zijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als de bezoekers voldoen. Online conversie en omzet vergroten met je website is key! Wil jij ook weten wat hij voor je kan betekenen? Neem dan gerust een keertje contact met hem op of connect via LinkedIn.